Wednesday, October 26, 2011

Bf or Bf ?


tettt .
pelik dengan tajuk entri beta kali nie ? 
hahahaa ,what i meant is , Besfriend or Boyfriend , atotoooo
ofcourse lah bestfriend kan sayang :)
now , seri is single and i prefer being single 
why ? okaylahh , sometimes single is making me boringg -.-
tapi kann , lepas Jantan uh blah dari hidup aku , perghhh , ramai brsusun nak masuk line 
(nawaitu bukan na brlagak okayhh )
hhaa , acctually , sekarang is akhir tahun , and aku bebas nabuad ape ,
motor pun dah jadi hak aku :p
hahaaa , err , aku malas kot na cari bf skunk , biarlah aku enjoy hidup single sekejap
sebelum aku kapel balik :) nakk cari scandal lah :)
ermm , tapi bile aku ade scandal mcm aku permainkan hati lelaki plak
errrmm , akudah bagitahu kt kawan-2 aku awal-2 agy.
-Jangan salahkan aku klau aku jadi player-


2 comments:

  1. you know what? scandal is better than couple. muehehe. ;P

    ReplyDelete